Bestill ditt lager

  BedriftPrivat

  Trenger du flyttebyrå?

  Hvor stort minilager trenger du?

  1 x 1

  Den minste lagringsboden på 1 kvm er ideell for små gjenstander som sesongklær, bøker, dokumenter og sportsutstyr. Dette er perfekt for de som trenger ekstra plass til mindre eiendeler eller ønsker å frigjøre plass i hjemmet.
  Kr1500/ mnd

  1 x 3

  Med 3 kvm har du mer plass til å lagre flere ting. Dette er flott for møbler som stoler, små bord, eller bokser med husholdningsartikler. Det er også tilstrekkelig for lagring av sesongbaserte elementer som sykler om vinteren eller ski om sommeren.
  Kr2000/ mnd

  2 x 3

  Et 6 kvm minilager gir deg muligheten til å lagre større møbler som sofaer, senger og spisebord. Dette er også en praktisk størrelse for forretningslager eller mellomlagring av varer for småbedrifter.
  Kr3000/ mnd

  3 x 3

  Med 9 kvm får du rikelig med plass til å lagre innholdet av et mellomstort rom. Dette er flott for flytting, renovering eller for de som trenger et midlertidig lager for hele hjemmet sitt.
  Kr5000/ mnd

  3 x 5

  Denne størrelsen er ideell for folk som trenger å lagre innholdet av et typisk hus, inkludert hvitevarer, møbler og esker med personlige eiendeler. Det gir god plass til store belastninger.
  Kr8000/ mnd

  4 x 5

  Den største lagringsboden på 20 kvm er egnet for større prosjekter som lagring av forretningslager, større mengder møbler eller kommersiell bruk. Dette er det ultimate valget for omfattende lagringsbehov.
  Kr1000/ mnd