Hvordan måle flyttebilstørrelsen til flytting

Hvordan måle flyttebilens størrelse du trenger for å flytte

Å velge riktig flyttebilens størrelse er en viktig del av en vellykket flytteprosess. Enten det er en kort avstand innenfor byen eller en lang avstand flytting, er det viktig å ha nok plass til å transportere alle eiendelene dine komfortabelt. Her er noen trinn du kan følge for å måle flyttebilens størrelse du trenger:

1. Gjør en Inventar:

  • Begynn med å lage en detaljert liste over alle gjenstandene du planlegger å flytte. Dette inkluderer møbler, hvitevarer, bokser, og andre eiendeler. Det er viktig å ha en nøyaktig oversikt over hva som skal med.

2. Vurder spesielle gjenstander:

  • Merk deg spesielle gjenstander som antikviteter, store møbler eller apparater som kan kreve ekstra plass. Dette vil hjelpe deg med å bestemme om du trenger en større flyttebil.

3. Beregn kubikkmeter:

  • Mål størrelsen på møbler og bokser i kubikkmeter. Dette gjøres ved å måle høyden, bredden og dybden av hver gjenstand og multiplisere tallene sammen. Gjenta denne prosessen for hver gjenstand på inventarlisten din.

4. Summer kubikkmeterne:

  • Legg sammen kubikkmeterne for alle gjenstandene på inventarlisten. Dette vil gi deg en total kubikkmeter forflyttingen din.

5. Velg flyttebilens størrelse:

  • Nå som du har totalt antall kubikkmeter, kan du kontakte MaxCube sitt flyttebyrå for å få råd om hvilken flyttebilens størrelse som er riktig for mengden av eiendeler du har.

6. Husk tilleggsplass:

  • Vurder å leie en flyttebil som er litt større enn den beregnede kubikkmeteren for å ha litt ekstra plass til å manøvrere og sikre eiendelene dine under flyttingen.

For å få mer informasjon og råd om riktig flyttebilens størrelse, kan du kontakte MaxCube sitt flyttebyrå. I tillegg kan du bruke priskalkulatoren på MaxCube sin hjemmeside (https://minilageroslo1.no/priskalkulator) for å få en estimert pris basert på mengden av eiendeler du skal flytte. Dette vil hjelpe deg med å planlegge og budsjettlegge flyttingen din effektivt.

Leave a Comment