Kalkuler dine utgifter

Hvor stort lager trenger du?

1 x 1

Den minste lagringsboden på 1 kvm er ideell for små gjenstander som sesongklær, bøker, dokumenter og sportsutstyr. Dette er perfekt for de som trenger ekstra plass til mindre eiendeler eller ønsker å frigjøre plass i hjemmet.
Kr.1500/ mnd
Velg 1 kvm

1 x 3

Med 3 kvm har du mer plass til å lagre flere ting. Dette er flott for møbler som stoler, små bord, eller bokser med husholdningsartikler. Det er også tilstrekkelig for lagring av sesongbaserte elementer som sykler om vinteren eller ski om sommeren.
Kr.2000/ mnd
Velg 3 kvm

2 x 3

En 6 kvm lagringsbod gir deg muligheten til å lagre større møbler som sofaer, senger og spisebord. Dette er også en praktisk størrelse for forretningslager eller mellomlagring av varer for småbedrifter.
Kr.3000/ mnd
Velg 6 kvm

3 x 3

Med 9 kvm får du rikelig med plass til å lagre innholdet av et mellomstort rom. Dette er flott for flytting, renovering eller for de som trenger et midlertidig lager for hele hjemmet sitt.
Kr.3000/ mnd
Velg 9 kvm

3 x 5

Denne størrelsen er ideell for folk som trenger å lagre innholdet av et typisk hus, inkludert hvitevarer, møbler og esker med personlige eiendeler. Det gir god plass til store belastninger.
Kr.8000/ mnd
Velg 15 kvm

4 x 5

Store office file boxes, chairs, dresser drawers, boxes of clothes, tall furnishings such as floor lamps, etc.
Kr.10000/ mnd
Velg 20 kvm