Rent innemiljø

Ren luft, ren lagring: Et rent innemiljø på MaxCube lageret

MaxCube Minilager forstår vi viktigheten av å opprettholde et rent og helsevennlig innemiljø for lagring av dine eiendeler. Derfor har vi implementert strenge rengjøringsprotokoller og vedlikeholdsrutiner for å sikre at luften inne i våre lagerfasiliteter er frisk og fri for forurensninger.

Hva vårt rent innemiljø innebærer:

  1. Luftfiltrering: Vi bruker avanserte luftfiltreringssystemer for å fjerne partikler og allergener fra luften inne i våre lagerenheter. Dette bidrar til å opprettholde en ren og allergivennlig lagringsplass.
  2. Regelmessig Renhold: Våre lokaler blir regelmessig rengjort og desinfisert for å sikre at støv, skitt og potensielle allergener blir holdt på et minimum.
  3. Klima Kontroll: Vår klima kontrollerte lagring sørger for at temperaturen og fuktighetsnivået holdes innenfor optimale grenser, noe som bidrar til å forhindre dannelse av mugg og muggsporer.
  4. Helse og Velvære: Vi er forpliktet til å gi et lagringsmiljø som fremmer helse og velvære for våre kunder. Et rent innemiljø er en del av denne forpliktelsen.
  5. Din Trygghet: Et rent lagermiljø bidrar til å beskytte dine eiendeler mot potensielle skader og forringelse, slik at de forblir i best mulig stand.

Velg MaxCube for lagring med et rent innemiljø som gir deg den tryggheten du fortjener. Vi tar din helse og sikkerhet på alvor og jobber hardt for å sikre at våre lagringsfasiliteter oppfyller de høyeste standardene for renslighet og innemiljø. Kontakt oss.

Leave a Comment