Riktig størrelse på minilageret?

Guide: Hvordan velge riktig størrelse på minilageret basert på flyttelasset

Å velge riktig størrelse på minilageret er avgjørende for å sikre at dine eiendeler passer komfortabelt og trygt. Her er en guide fra MaxCube Minilager som vil hjelpe deg med å vurdere størrelsen på minilageret du trenger basert på ditt flyttelass:

1. Gjør en Inventarliste:

Først og fremst, lag en detaljert inventarliste over alle gjenstandene du planlegger å lagre. Dette inkluderer møbler, elektronikk, esker med personlige eiendeler, klær, sportsutstyr og alt annet som skal lagres.

2. Mål Størrelsen på Gjenstandene:

Mål størrelsen på de største gjenstandene du skal lagre, som sofaer, senger, bord og hvitevarer. Dette vil gi deg en ide om de mest plasskrevende elementene i flyttelasset ditt.

3. Bruk en Online Lagerkalkulator:

Mange minilagerfirmaer tilbyr online lagringskalkulatorer som kan hjelpe deg med å estimere hvor mye lagringsplass du trenger. Du kan legge inn antall gjenstander og deres størrelse for å få en anbefaling om hvilken størrelse på minilager som passer best.

4. Vurder Klima Kontroll:

Hvis du har skjøre eller sensitive gjenstander, som antikviteter, elektronikk eller viktige dokumenter, bør du vurdere en klima kontrollert enhet. Disse enhetene opprettholder stabile temperaturer og fuktighetsnivåer for å beskytte dine eiendeler.

5. Tenk på Tilgjengelighet:

Hvis du planlegger å få tilgang til gjenstandene dine jevnlig, må du vurdere hvor enkelt det er å manøvrere i minilageret og få tilgang til gjenstandene. Velg en størrelse som gir deg tilstrekkelig plass til å bevege deg rundt og få tak i det du trenger uten å måtte flytte alt.

6. Husk Behov for Gangavstand:

Legg til noen ekstra kvadratmeter for gangavstand og plass til å sette fra deg eller organisere gjenstandene. Dette gjør det enklere å komme til dine eiendeler uten å føle deg trangt.

7. Konsulter med Lagerpersonalet:

Ikke nøl med å konsultere med lagerpersonalet på stedet. De har erfaring med å hjelpe kunder med å velge riktig størrelse på lagringsenheten og kan gi verdifulle råd basert på dine spesifikke behov.

8. Vurder Framtidige Lagringsbehov:

Hvis du tror at du vil legge til flere gjenstander i fremtiden, bør du vurdere en litt større enhet enn du trenger for øyeblikket for å ha litt plass til vekst.

9. Sammenlign Priser:

Sammenlign priser for ulike størrelser på lagringsenheter og vær oppmerksom på eventuelle kampanjer eller rabatter som tilbys av minilagerfirmaet.

10. Besøk Anlegget Personlig:

Hvis mulig, besøk minilageranlegget personlig for å inspisere enhetene og få en bedre følelse av størrelsen og tilgjengeligheten.

Ved å følge denne guiden, kan du ta en informert beslutning om riktig størrelse på minilageret som passer best for ditt flyttelass og lagringsbehov. Dette vil bidra til å sikre at dine eiendeler er trygge og godt organisert mens de er lagret.

For flere spørsmål så ta kontakt med oss på MaxCube Minilager.

Leave a Comment