Les mer om våre regler og ansvar.

Velkommen til hjemmesiden minilageroslo1.no, en tjeneste som tilbys av MaxCube Minilager, en underenhet av Flyttegutta AS, organisasjonsnummer 930 107 883, med adresse Eikenga 15, 0579 Oslo. Vennligst les følgende vilkår og betingelser nøye før du bruker våre tjenester. Disse vilkårene regulerer ditt forhold til oss og dine rettigheter og plikter når du benytter deg av våre tjenester, inkludert både lagerutleietjenester og flyttetjenester. MaxCube Minilager er en underenhet av Flyttegutta AS, organisasjonsnummer 998188792.

1. Generelt

1.1 Definisjoner

  • «Vi», «oss», «vår» refererer til MaxCube Minilager, en underenhet av Flyttegutta AS.
  • «Du» og «din» refererer til brukeren av våre tjenester.

1.2 Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Endringer vil bli publisert på vår nettside, og det er ditt ansvar å gjennomgå dem regelmessig. Ved fortsatt bruk av våre tjenester etter endringer i vilkårene, anses du å ha godtatt de endrede vilkårene.

2. Lagerutleie

2.1 Lagerbetingelser

Når du leier lagerplass hos oss, er du forpliktet til å overholde våre lagerbetingelser. Dette inkluderer riktig merking og forsvarlig håndtering av dine lagrede eiendeler. Les mer om våre lagerbetingelser her.

2.2 Betaling og Avgifter

Informasjon om priser, betalingsplaner og eventuelle gebyrer finner du på vår prisside. Du forplikter deg til å betale i henhold til de avtalte betingelsene.

3. Flyttetjenester

3.1 Flytteavtaler

Når du inngår en flytteavtale med oss, er det viktig å følge de avtalte vilkårene. Dette inkluderer informasjon om tidspunkt, ansvar og eventuelle spesifikke krav til flyttingen. Les mer om våre flyttetjenester her.

3.2 Ansvar og Forsikring

Dine eiendeler er verdifulle, og vi tar sikkerheten på alvor. Vi kan bistå med råd om forsikring og ansvar i tilfelle uforutsette hendelser. Mer informasjon finner du på vår forsikringsside.

4. Personvern

Din personvern er viktig for oss. Les vår personvernerklæring for å forstå hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

5. Kontakt Oss

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon om våre vilkår og betingelser? Ta gjerne kontakt med oss.

Takk for at du valgte MaxCube Minilager Vi ser frem til å betjene dine lagrings- og flyttebehov.